Val Kilmer naučio na teži način šta znači izreka "u raljama društvenih mreža"

Val Kilmer naučio na teži način šta znači izreka "u raljama društvenih mreža"

Autor: | 30/03/2017

0

Val Kilmer se zbog jednog svog tvita uverio da je snaga društvenih mreža potcenjena i da je silina komentara koji se obruše na vas zbog napisanih reči snažna i nemilosrdna.

Glumac je nedavno na Tviteru napisao post o svojoj naklonosti prema glumici sa A liste, Kejt Blančet, sa kojom je sarađivao na filmu davne 2006 godine i bio očaran njome, a koji je momentalno naišao na lavinu komentara ali takvih gde su ga skoro proglasili perverznjakom!

Tvitovi su bili bezazleni i opisivali su koliko mu se Kejt dopadala i dopada i danas, ali, to se mnogima nije dopalo.

Kilmer se pojavio na Irvine Improv u  Kaliforniji u sredu uveče da bi predstavio projekciju svoje monodrame "Citizen Twain", kada ga je jedan od novinara upitao s kim bi voleo da sarađuje.

- Ne smem da kažem Kejt Blančet - našalio se Val i nastavio - napisao sam neke lepe stvari o njoj na Tviteru i sada sam perverznjak! Ne razumem zašto je ljubav prema glumici koja je tako talentovana tako jeziva, ali, pretpostavljam da sam ja jeziv - rekao je Kilmer koji je naglasio da zaista nije razumeo takav intezitet u komentarima na njegov tvit.

- Nema nikakvog smisla. Nisam rekao ništa nastrano i čudno. Pišem o svim svojim prijateljima. Nema tu nikakve pozadinske priče. Ničeg čudnog.

Bez obzira na sve, Valovo raspoloženje je ostalo optimistično tokom čitave večeri, iako i dalje ima problema sa grlom, ali ne i sa kancerom kako se pisalo, smejao se i zabavljao uprkos poteškoćama pri govoru, kako piše People.

Kilmer je na Fejsbuku priznao da ide na terapiju za poboljšanje govora, a kada ga je novinar na partiju upitao o zdravlju, on je jednostavno odgovorio da je sve u redu i da napreduje sjajno.

Nadamo se da ćemo ga uskoro videti u nekom novom filmu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: val kilmer