Keli iz "Beverli Hilsa" danas ima 44 godine i život koji nije očekivala (video)

Keli iz "Beverli Hilsa" danas ima 44 godine i život koji nije očekivala (video)

Autor: | 05/04/2017

0

Dženi Gart pre više od 20 godina odigrala je ulogu čuvene Keli u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena "Beverly Hills".

Početkom devedesetih zajedno sa ostatkom glumačke postave ove serije stekla je svetsku slavu i postala jedna od najpoznatijih likova u nekoj TV seriji. Danas ima 44 godine i ne tako uspešnu glumačku karijeru.

Bila je prelepa a onda se razvela i postala neprepoznatljiva

Naime, pošto se serija završila Dženi je dobila nekoliko manjih angažmana, ali nije uspela ni u jednom da ostvari uspeh kakav je imala u "Beverly Hillsu".

 

Dženi Gart se posle razvoda od prvog supruga požalila novinarima da joj je veoma teško da gleda njegove slike sa drugom devojkom svega šest meseci posle razvoda.

 

- Bili smo par 11 godina, a on me je zamenio drugom samo šest meseci posle razvoda - bila je očajna glumica koja je dodala da je to znak da je bivši muž Piter Facineli nije uopšte ni voleo.

Dženi je tada već znala tačno kakvog muškarca želi, visokog, bogatog, tetoviranog i raspoloženog za seks. Pronašla je gotovo tačno takvog, Dejvida Abramsa, za kojeg se i udala.

 

Pre osam godina učestvovala je u američkoj verziji "Plesa sa zvezdama", a snimila je i rijaliti šou 2014. godine koji takođe nije postigao veći uspeh.

 

Dženi je danas majka troje dece i još uvek pokušava da dobije neki veći projekat na malim i velikim ekranima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: dženi gart