Tužna strana uvek veselog momka: Ešton Kučer otvoreno o bolesnom bratu

Tužna strana uvek veselog momka: Ešton Kučer otvoreno o bolesnom bratu

Autor: | 11/04/2017

0

Brat blizanac slavnog holivudskog glumca Eštona Kučera, Majkl Kučer inspiracija je milionima zbog volje sa kojom se bori protiv cerebralne paralize koja mu je dijagnostifikovana u trećoj godini. Majkl ističe da mu je podrška slavnog brata dragocena.

-U osnovnoj školi smo igrali košarku i Ešton je postigao savršen pogodak, a onda mi je rekao. "Probaj i ti. možeš da postigneš sve što poželiš. Ja ne mogu da bacim loptu umesto tebe. Mama nije ovde, ni ona ne može to da uradi umesto dete. To je tvoj izazov. Prestani da koristiš svoju bolest kao izgovor. To je tvoja prepreka" - prisetio se Majkl podrške koju je dobija celog života.

Mila Kunis otkrila kakav je otac Ešton Kučer

Ešton Kučer je i danas pruža podrčku bratu na koga je veoma ponosan.

-Od kako sam rođen morao sam sve da delim sa bratom: rođendan, krevet, garderobu, delili smo sve i nikada nisam bio sam. Ja nisam znao da postoji drugačiji put, jer sam uvek imao brata uz sebe, rekao je slavni glumac i dodao,

-Moj brat je rođen sa celebralnom paralizom i što sam starije osećam se lošije zbog toga što nismo jednaki. Ipak, moj brat me je naučio da nas konstitucija laže i nauči stvarima koje ne bih bio sposoban sam da prepoznam. Iako nismo jednaki imamo jednak kapacitet da volimo.

A post shared by Estilo (@revista_estilo) on Feb 7, 2017 at 4:39pm PST

Majk se našalio kako je Ešton takav je je verovatno uzimao svu hranu dok su bili u maminom stomaku

- Naravno, Ešton je bio zdrav. Uvek govorim ljudima da mora da je on sve jeo dok smo bili u materici - šali se Majkl.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Ešton Kučer

Najnovije vesti