Da li se Dženet Džekson "planski" razvela: Predbračni ugovor joj je obezbedio 200 miliona dolara!

Da li se Dženet Džekson "planski" razvela: Predbračni ugovor joj je obezbedio 200 miliona dolara!

Autor: | 11/04/2017

0

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama Al Mana, i to navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju više nije mogla da trpi.

Dženet Džekson ostavlja muža: Izludeo ju je izolacijom i nemogućim zahtevima?

Dženet i njen imućni suprug navodno su pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kom je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina.

 

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dete, a poznato je da je pevačica pre nešto više od tri meseca na svet donela sina Isu.

Dženet Džekson postala mama: Na svet je došao Isa Al Man

Svim stranim medijima je upalo u oči da je Dženet, slučajno ili namerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko meseci kasnije – zatražila razvod.

 

Da bude jasnije, da je do razvoda došlo pre isteka pete godine braka, Dženet ne bi dobila ni dolara! A ovako…

Ipak, sa Dženetine strane tvrde drugačije.

– Izgleda kao da je to trka za novcem, međutim, nije reč o novcu. Dženet nikada nije imala preduge veze. Brak nije za nju, ona nije za brak – rekao je pevačicin rođak.

I nešto ranije, izvor blizak Dženet objasnio je kako se pevačica ne slaže sa suprugovim konzervativnim shvatanjima:

– Ona voli da ima kontrolu. Al Mana joj je to oduzeo i nije bila srećna zbog toga. Želi da opet bude ona stara Dženet Džekson, a ne gospođa Visama al Mana.

 

Napominjemo, bogatstvo Visama al Mana procenjuje se na oko milijardu dolara, dok je Dženet Džekson “teška” 150 miliona dolara. Za sada!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Najnovije vesti