Ćerka Hita Ledžera je preslikani tata: Matilda je okružena očevom energijom (video)

Ćerka Hita Ledžera je preslikani tata: Matilda je okružena očevom energijom (video)

Autor: | 13/04/2017

0

Uskoro izlazi dokumentarac o Hitu Ledžeru u kome su njegovi bliski prijatelji i porodica progovorili o glumčevom privatnom životu i ćerki Matildi koja je u vreme njegove smrti imala samo dve godine.

U vreme pre smrti Hit se borio sa teškim psihičkim problemima, a teško je podnosio i raskid sa Matildinom majkom, glumicom Mišel Vilijams.

- Nedostajala mu je ćerka, nedostajala mu je porodica... Bio je užasno nesrećan - rekli su njegovi prijatelji.

 

- Posle njegove smrti, svaki put kad bih videla Matildu plakala bih. Danas mi je jako drago što mogu da vidim Matildu i da budem srećna i da osetim očevu energiju oko nje - priznala je Hithova sestra Kejt Ledžer. Za magazin People rekla je da se oseća veoma povezano sa svojim pokojnim bratom upravo zbog njegove ćerke.

- Dok je bio živ, ona je toliko podsećala na njega da smo je zvali 'Hit sa kikicama'. Danas me sve što radi podseća na Hita, čak i način na koji vozi skejtebord - rekla je Hitova sestra koja se nada da će ovaj dokumentarac pomoći devojčici da bolje upozna svog oca te da i sama sebe prepozna u njemu.

- Možemo mi da joj pričamo o njemu, ali to se ne može uporediti s tim da ona može sama da ga vidi... Kao da je on u potpunosti sam snimao ovaj dokumentarac i spakovao ga za nju - kaže Kejt.

 

Glumčev prijatelj Met Amato rekao je da ga je oduševljavao Hitov odnos s Matildom od njenog rođenja.

- Pitao bih ga kako može da bude tako prirodan sa njom i opušten, a on mi je rekao da je samo gleda i pokušava da shvati šta joj treba - rekao je.

- Nadam se da se seća načina na koji se igrao sa njom i kako ju je gledao, imali su zaista poseban odnos - dodao je.

 

Hitovi prijatelji tvrde da je glumac oduvek znao da mu nije mnogo vremena preostalo.

- Mislim da nemam mnogo vremena, da neću tu biti tako dugo. Ne znam zašto, ali moram stvari da obavim sad i odmah - govorio im je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: hit ledžer