Adrijana Lima u haljini koja otkriva svu njenu lepotu, ali možda i previše? (foto)

Adrijana Lima u haljini koja otkriva svu njenu lepotu, ali možda i previše? (foto)

Autor: | 03/05/2017

0

Na prestižnom Mat Gala partiju, Adrijana Lima se pojavila u haljini koja je na sofisticiran nain otkrila svu njenu lepotu, naglasivši sve što je trebalo, ali za neke je možda i previše otkrila.

Adrijana je nosila crnu haljinu italijanske dizajnerke Alberte Ferreti koja je naglašavala njen struk, otkrivala leđa, dok su dobok dekolte i šlic koji se protezao do pojasa na haljini, ostavljali mašti malo prostora da se razigra.

Adrijana Lima se ne vraća Jariću, ima novog dečka! (foto)

Lepi anđeo Viktorija sikreta je za ovu priliku izabrao sandale Giuseppe Zanotti, a  nakit je bio iz čuvene kuće Chopard.

Ona je u jednom momentu, dok se spremala da zakorači na stepenište, razgrnula bogatu tkaninu svoje haljine i pokazala da se haljina u suštini sastoji od bodija i posebne suknje. Za neke je ovo bilo previše "otkrivanja".

Nama se čini da Adrijana nije pokazala ništa više nego na pisti, ali ipak nije došla u providnoj haljini poput devojaka iz porodice Džener koje su iskoristile priliku i obuukle raskošne i prozirne toalete pokupivši svu pažnju fotografa na prijemu.

Met Galom su dominirale manekenke koje su zasenile sve svojim smelim kreacijama (galerija)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Adrijana Lima