Jasna i odlučna: Šta je Sofija Vergara rekla povodom glasina o razvodu

Jasna i odlučna: Šta je Sofija Vergara rekla povodom glasina o razvodu

Autor: | 04/05/2017

0

Brak Sofije Vergare i Džoa Manganijela vraća veru u ljubav. Iako je lepa Kolumbijka priznala da je u početku mučila reputacija zavodnika koju uživa njen suprug, kao i velika razlika u godinama, Džo je znao da je ona "ona prava" i strpljivo je čekao sve dok Sofija nije rekla "da"  u novembra 2015. u Majamiju.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo: Dete će nam roditi surogat majka

Od tada nisu prestaji da dokazuju ljubav jedno drugom, a Džo je pokazao koliko mu je Sofija važna kada joj je za godišnjicu braka poklonio knjigu koju je sam pisao.

– Jako volim svoju suprugu. Za godišnjicu braka napisao sam joj knjigu koja sadrži detalje o ljubavi,  prvom susretu i našoj vezi. Naša sreća stala je na 40 strana.- rekao je tada poznati glumac.

Sofija Vergara: Ne želim na svom venčanju da izgledam kao nevina devojka

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Apr 29, 2017 at 7:10pm PDT

Ipak, jedna fotografija pokrenula je spekulacije o razvodu. Jedan američi tablodi objavio je da je razlog razvoda treća osoba, a kao dokaz priložili su fotografije na kojima se vidi da Sofija ne nosi burmu.

Zanosna glumica je oštro demantovala ove natpise i besno odgovorila uredniku tabloida, nazvavši ga "idiotom".

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on May 3, 2017 at 1:24pm PDT


Urednik ovog magazina je idiot. Ukoliko je želeo da kreira lažnu vest tako što mi je ''uklonio'' prsten, prvo je trebalo da se uveri da je on uklonjen sa svih ostalih fotografija koje su nastale te noći u Rimu, a na kojima ga ja nosim na ruci. Usput... Čovek o kojem piše je moj prijatelj, producent filma ''Bent'' koji sam snimala u Rimu i koji je nedelju dana kasnije u mojoj kući proveo Vaskrs - saopštila je Vergara na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram