Čarli Šin se oseća bolje: Pređašnji kokteli lekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku (video)

Čarli Šin se oseća bolje: Pređašnji kokteli lekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku (video)

Autor: | 07/05/2017

0
Čarli Šin i Šarlot Mekini na premijeri filma "Luda porodica"

Glumca Čarlija Šina su lekovi protiv HIV-a pretvorili u biljku, imao je problema s pamćenjem i orijentacijom, a eksperimentalna terapija ga je spasila.

- Sa novim lekovima koje primam intravenozno opet živim kvalitetan život i zbog toga sam neizmerno srećan. Pređašnji kokteli lekova protiv HIV-a pretvarali su me u biljku - rekao je Čarli Šin (51), koji je svoju dijagnozu svetu otkrio 2015. godine.

 

Umesto standardne antiretroviralne terapije, Šin je deo eksperimentalnog lečenja koje bi trebalo uskoro da bude odobreno u Sjedinjenim Američkim Državama. Glumac je dugo krio da je bolestan, ali u intervjuu pre gotovo dve godine rekao je da je zaražen virusom HIV-a.

Čarli Šin o vremenu kada je pomišljao na najgore: Nikada se ne bih ubio pred majkom

Na priznanje ga je nagnalo to što ga je niz prostitutki i bivših devojaka ucenjivalo za novac, jer je s njima, kažu, imao nezaštićene seksualne odnose. Šin i dalje tvrdi da je, otkad je saznao da je bolestan, uvek koristio kondome.

- Otkad sam na novom leku, više se ne borim sa demencijom, umorom i dezorijentacijom, koji su me ubijali - rekla je bivša zvezda serije 'Dva i po muškarca'. Borba s HIV-om stabilizovala je i Šinove odnose sa bivšim suprugama i decom.

 

Sa glumicom Deniz Ričards (46) Šin ima ćerke Sem (13) i Lolu (12), a sa glumicom Bruke Miler blizance Boba i Maksa (8). Iz mladalačke veze ima ćerku Kasandru (32). Šin je poznat kao glumac sklon skandalima i drogiranju. Nekadašnja verenica, glumica Keli Preston (54), ostavila ga je pošto ju je 1990. slučajno upucao.

 

Šin se sam hvali da je spavao sa više od 3000 žena, ali i da se smirio pošto se razboleo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: čarli šin