Dženifer Lorens ludovala u Beču, ples oko šipke i Beluga votka do jutarnjih sati (video)

Dženifer Lorens ludovala u Beču, ples oko šipke i Beluga votka do jutarnjih sati (video)

Autor: | 17/05/2017

0

Oskarovka Dženifer Lorens je dala sebi oduška u jednom noćnom klubu u Beču, a onda je čitav svet saznao kako se zabavljala te noći i šta je sve radila.

Kako piše RadarOnline, Dženifer je stigla u klub "Beverly Hills", u Beču gde trenutno snima film "Red Sparrow". Po rečima očevidaca, Džen je stigla u klub oko 23 časa sa tri muškarca, jednom devojkom i bodigardom.

Njen najnoviji dečko, 48-godišnji producent i režiser Daren Aronofski, nije bio sa njom te večeri.

Dženifer i ekipa su došli da se zabave i potpuno otkače, jer su od samog ulaska krenuli sa Beluga votkom kako pričaju oni koji su se zadesili uu klubu.

- Dženifer  je izgledala pripito, puzala oko čitavog podijuma na sve četiri i flertovala sa svim muškarcima - priča jedan od očevidaca za RadarOnline.

- U jednom momentu je čak ostala beuz bluze i bila samo u brushalteru i nastavila da pleše još skandaloznije! Bilo je neverovatno! A onda je uzela neki novac sa scene i lupkala se po guzi njime. Bila je divlja i činilo se da se ludo zabavlja, sve dok nije odlučila da se zavrti oko šipke, a onda je pala i zaplakala od bola! Jedan momak je pritrčao i pomogao joj da ustane, a ona se potom preko stolova bacila na svoje prijatelje.

Prema priči očevidaca, zabava je trajala do četiri ujutro.

Dženifer je videla ovu priču na Radaru i objasnila da nema nikakvog skandala:

- Slušajte, nikome nije zbavano da gleda kako pada sa šipke u klubu u videu na Internetu. Na kratko sam svoju paranoju ostavila za sobom, i opustila se maksimalno. Bio je rođendan moje najbolje prijateljice i zaista nemam nameru da se ikome izvinjavam. Provela sam se bogovski. O da, nisam ostala u brushalteru, to je bio Mekvinov top  - rekla je Lorensova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/printscr

Pročitajte još