Danas se udaje Pipa Midlton: Aristokratija, kraljevići, raskoš i elegancija (foto)

Danas se udaje Pipa Midlton: Aristokratija, kraljevići, raskoš i elegancija (foto)

Autor: | 20/05/2017

0


Došao je i taj dan kada će intrigantna sestra vojvotkinje od Kembridža izgovoriti sudbonosno da svom izabraniku Džejmsu Metjuzu u crkvi iz 12. veka u selu Inglfild zapadno od Londona.

A post shared by HELLO! India (@hellomagindia) on May 20, 2017 at 2:10am PDT

Iako su se detalji svadbe čuvali u strogoj tajnosti, do javnosti su povremeno stizale informacije o zahtevima koje mlada ima za ovaj važan dan. Prvo se nagađalo da neće ni pozvati sestru, princezu Kejt Midlton, kako joj ne bi ukrala svu pažnju a onda da neće biti pozvani ni gosti koji nisu u braku ili u ozbiljnim vezama.

A onda je usledio novi zahtev koji je naljutio zvanice. Pipa je, navodno, poslala molbu svim gostima da pripreme dve kombinacije, jedno za crkveno venčanje, a drugo za samu svadbu.

A post shared by Reyes Hellin (@reyeshellin) on May 20, 2017 at 1:45am PDT

Ipak, čini se da je Pipa popustila barem po pitanju zvanica.

Strani mediji prenose da će ovom svečanom događaju prisustvovati brojni članovi kraljevske porodice,  a naravno i princ Vilijam sa suprugom Kejt i njihovo dvoje dece, princom Džordžom (3) i princezom Šarlot (2).

Kraljica Elizabeta Druga neće prisustvovati venčanju, kao ni princ Čarls,  ni supruga Kamila, a još uvek nije poznato da li će na venčanje princ Hari dovesti svoju devojku Megan Markl.

Kako je odusustala od ideje da se uda u šorsu, nagađalo se kakvu je venčanicu Pipa odbrala, a uporni fotografi su uspeli da zabeleže momenat kada garderoba pristiže u njen raskošni dom.

A post shared by Hänt (@hant.se) on May 20, 2017 at 1:11am PDT


Kesa je bila zakopčana kako bi sprečila radoznale paparace da uslikaju venčanicu.

Brojne novinarske ekipe okupirale su imanje Inglfild.

A post shared by 208 Films (@208films) on May 20, 2017 at 1:49am PDT

Obezbeđenje ja na najvišem nivou, a kako se navodi Pipu, Džejmsa i sve pripadnike kraljevske porodice čuvaju britanski specijalci.

Pipa i Džejms su bili prijatelji pre nego što su započeli emotivnu vezu. Zajedno su dve godine, ali zanimljivo je to da su imali kratku aferu i 2012. godine.

A post shared by Valerie (@_ladyvalerie_) on May 20, 2017 at 1:38am PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: pipa midlton