Kortni Kardašijan poručila Skotu Disiku: Nećeš videti decu dok se ne središ!

Kortni Kardašijan poručila Skotu Disiku: Nećeš videti decu dok se ne središ!

Autor: | 28/05/2017

0

Skot Disik će izgleda imati problema ako bude poželeo da vidi svoju decu, jer Kortni Kardašijan je odlučila da mu to ne dozvoli dok se ne promeni i sredi.

Kako priča izvor blizak sa Skotom i Kortni za TMZ, on je opet u nemilosti kod svoje bivše supruge. Skot ne prestaje sa alkoholom i nekim drugim opijatima, što je rezultiralo time da mu Kortni zabrani da viđa njihovo troje dece sve dok ne bude trezan i prestane sa upotrebom droga...

Ali, ako je suditi po najnovijim dešavanjima, Skot odbija da se sredi i prestane da se ponaša neodgovorno, ne želeći da ide na bilo kakvo odvikavanje u neki od rehabilitacionih centara.

Ovo nije prvi put da je Kortni morala da pribegne ovakvoj meri. Još 2015, on je bio "persona non grata" u njenom domu, te ga je stavila na listu nepoželjnih gostiju kod obezbeđenja pred kućom. Tada je Skot bio uskraćen da vidi decu čitavih mesec dana.

Kako izvor dalje tvrdi, prijatelji su pokušali da urazume Skota ali bezuspešno, te su čak i Kortni zamolili da ga pozove i pokuša da ga nagovori da potraži pomoć, ali je on odbio da je posluša.

Kortni i dalje želi da njihova deca imaju lep odnos sa svojim ocem, ali smatra da je trenutno stanje u kojem se Skot nalazi previše opasno po njih.

Skot je i dalje u Kanu, nastavlja svoj život plejboja i ne obazire se na kritike, izgleda da ne mari previše što neće moći da viđa decu...

Pošto je iskoristio Belu Torn, sada je pronašao novu devojku, model, koja ima tek 19. godina...

A post shared by ZEEblitz (@zee_blitz) on May 28, 2017 at 3:25am PDT

A post shared by celebteanews (@celebteanews) on May 27, 2017 at 3:21pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty