Mel Bi ostala bez novca: S bivšim potrošila sve, a on joj sada traži i alimentaciju

Mel Bi ostala bez novca: S bivšim potrošila sve, a on joj sada traži i alimentaciju

Autor: | 03/07/2017

0

Izgleda da jednu od "Spajsica", ni razvod od supruga koji je bio nasilan, neće izvući iz problema. Pre bi se reklo da je oni tek očekuju. Mel Bi je ostala bez novca, jer ju je ekstravagantni život koji je vodila sa suprugom koštao svog njenog bogatstva...

Melani Braun (42) sedela je u sudnici nasuprot svog bivšeg supruga Stivena Belafontea (42). To je prvi put da se bivši par susreo nakon što je bivša Spajsica zatražila razvod, tvrdeći da ju je muž psihički i fizički zlostavljao.

Belafonteovi advokati zahtevaju da mu 'Scary Spice' plaća privremenu alimentaciju jer je on nezaposlen.

Ali, pravni tim Mel Bi tvrdi da je pevačica 'švorc' jer su ona i Belafonte živeli 'ekstravagantnim' životom zbog čega nisu mogli ni da plate porez na kraju godine.

- Svu njenu ostavštinu od Spice Girls su potrošili u braku. Trošili su čak više od svojih mogućnosti - rekla je pravnica Džeklin Dejvis. 

- Mel je internacionalna zvezda, a još je i član žirija u talent šou programu. Ali na svom računu ima tek nešto više od hiljadu dolara - rekao je izvor za Sunday People.

Osim što još uvek zarađuje od 'Spajsica', Mel Bi je vlasnica i delova nekoliko kompanija, a zbog 'American's Got Talent' zarađuje 220.000 dolara mesečno. Procenjuje se da je Melani bila 'teška' oko 50 miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još