Krenulo mu: Da li ovo je konačno potvrda da Ronaldo dobija četvro dete?

Krenulo mu: Da li ovo je konačno potvrda da Ronaldo dobija četvro dete?

Autor: | 08/07/2017

0


Slavni fudbaler za koga kažu  da u zlato pretvori sve čega se dotakne, zbog neverovatne zarade koju ostvaruje (tokom 2016.godine zaradio je neverovatnih devedeset miliona dolara) rešio je da ozbiljno poradi na proširenju potomstva.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 4, 2017 at 11:04am PDT

On već ima sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora, a nedavno je postao otac i blizanaca Eve i Metea.

Fudbalerovu svu decu na svet su donele surogat majke čiji identitet je ostao nepoznat za javnost, a pojedini strani mediji prenose da ni najbliži članovi Ronaldove porodice ne znaju ko je u pitanju.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 29, 2017 at 10:09am PDT

Javnost je kritikovala portugalskog fudbalera što deci uskraćuje prisustvo majke kroz život, međutim on je naglasio da će mu u vaspitanju mališana pomoći njegova majka Dolores ali i devojka Georgina Rodrigez.

Ipak, sudeći po poslednjoj fotografiji Geogina će biti mnogo više od one koja samo učestvuje u vaspitanju Ronladove dece.

Naime, par je snimljen kako hoda držeći se za ruke a svi su gledali samo u jedno –  Georginin stomak. Svima je neobično da devojka koja je dane provodile u teretani i imala iskleksane trbušnjake, odjednom ima ovako izražen stomak. Osim ukoliko nije u drugom stanju.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram