Mel Bi moli prijatelje za finansijsku pomoć nakon što je spiskala 38 miliona funti

Mel Bi moli prijatelje za finansijsku pomoć nakon što je spiskala 38 miliona funti

Autor: | 09/07/2017

0

Mel Bi je primorana da od svojih prijatelja traži novac jer se nalazi u teškoj finansijskoj krizi zbog svog raskošnog života koji je vodila sa sada već bivšim suprugom Stivenom Belafonteom, kao i zbog činjenice da će morati da mu plaća alimentaciju, prenosi Mirror.

Prema pisanju Mirror-a, bivša Spajsica je položila šestocifreni depozit za imanje vredno 1,5 miliona funti u Los Anđelesu, ali se boji da bi ogla da ga izgubi ako ne bude u mogućnosti da isplati ostatak sume za njega.

Pošto je nedavno otkriveno da je doslovno spiskala bogatstvo od 38 milliona funti na svoj ekstravagantni životni stil, izvor za pomenuti tabloid navodi da se sada okrenula prijateljima u potrazi za finansijskom pomoći, a sve u nadi da će uz njihovu pomoć uspeti da prestane sa gubljenjem novca.

Ranije ovog meseca mediji su preneli da je na svom bankovnom računu Mel imala svega 961 funtu, a da su milioni koje je stekla jednostavno nestali.

Da stvari budu još gore, Mel sada juri prijatelje da joj pozajme novac kako ne bi ostala bez kuće i imanja za koje je dala depozit, a koje košta oko 1,5 miliona funti.

Izvor blizak pevačici otkriva za Mirror šta se trenutno dešava sa njom:

- Poznato je svima da Mel nije u najsjajnijoj finansijskoj situaciji, ali ako joj ova stvar sa imanjem i kućom biće gore nego što je ikada bilo. Ona jednostavno ne sme sebi da dozvoli da izgubi još novca. Zato se okrenula prijateljima i oni zaista daju sve od sebe da joj pomognu.

Sve ovo je još stresnije za Mel jer još uvek pokušava da proda njen prethodni dom, koji je delila sa Stivenom. Oni su postavili imanje na prodaju sa početnom vrednošću od 7,2 miliona funti, ali su cenu redukovali za 800.000 funti nakon dve nedelje. Kuća je još uvek neprodata i Mel je u panici.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti