Helen Miren: Samo jednom sam zažalila što nemam decu

Helen Miren: Samo jednom sam zažalila što nemam decu

Autor: | 03/08/2017

0

Britanska glumica Helen Miren ima karijeru dugu pola veka a jedan od razloga što je smatraju zvezdom koja ne gubi sjaj je i to što se ne boji da kaže šta misli.  Oskarovka je i bez ustezanja govorila i zašto se nije ostvarila u ulozi majke.

-Volim decu, onu su tako smešna i slatka, ali nikada nisam osećala potrebu za detetom, niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno šta ljudi misle. Gde god da se pojavim, muškarci bi mi govorili: Šta? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao stara curo, izjavila je Helen za  Sunday Times' Culture magazine i dodala da  je samo jednom zažalila što nema decu.

Helen Miren: Nadala sam se fotografisanju u seksi bikiniju

 -Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam decu. Zapravo, lažem vas, jesam jednom- kada sam gledala film "Roditelji" plakala sam 20 minuta. Onda sam prebolela i za 20 minuta sam bila ponovno srećna, bila je iskrena Mirenova i objasnila da je ganula priča koja pokazuje da su roditelji roditelji čitavog života, čak i kada dobiju unučiće.
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Splash
Tagovi: helen miren

Pročitajte još