Dženifer Lopez protiv Maraje Keri: Dve dive i neprijateljice na naslovnoj strani istog magazina

Dženifer Lopez protiv Maraje Keri: Dve dive i neprijateljice na naslovnoj strani istog magazina

Autor: | 22/08/2017

0
Foto Instagram

Zvuči gotovo neverovatno da se Dženifer Lopez i Maraja Keri nađu u istom časopisu i to na naslovnoj strani, ali specijalno Las Vegas izdanje časopisa Paper je upravo to omogućilo!

Pevačice su posvađane gotovo dve decenije. Sve je krenulo početkom milenijuma, kada je su u jednom intervjuu Maraju Keri pitali da prokomentariše nekoliko drugih pop zvezda. Pevačica je Bijonse opisala kao "dragu devojku i odličnog tekstopisca", a kada su je pitali za Dženifer Lopez rekla je samo: "Ne poznajem je." Istog trena rodio se i meme, koji dan danas kruži internetom, a tako su započela i njihova međusobna prepucavanja.

 

Tek 2014. godine američki voditelj Endi Koen prvi se usudio da pita Džej Lo za njeno mišljenje o svemu tome, a diva je uzvratila istom merom.
- Znam da sam pre često nailazila na njene uvredljive komentare o sebi, ali mi se nikad nismo upoznale. Doslovno, ne poznajemo jednu drugu - rekla je Dženifer, koja je samo godinu dana nakon, tokom Marajinog nastupa na dodeli muzičkih nagrada Billboard, uhvaćena kako gleda Instagram.

 

A sada su dive odlučile da se obračunaju na naslovnici specijalnog Las Vegas izdanja časopisa Paper, za koji su obe pozirale polugole.
Džej Lo je doslovno zablistala u svetlucavom korsetu sa dramatičnim dodacima na ramenima i kristalnom krunom na glavi, a 48-godišnjakinja nije propustila priliku da se pohvali svojim isklesanim telom i ženstvenim oblinama.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 21, 2017 at 12:11pm PDT

Pevačica je na društvenim mrežama objavila i još nekoliko fotografija sa stranica časopisa, a svima im je zajednička oskudna odeća i preterani sjaj.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 21, 2017 at 12:05pm PDT

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 21, 2017 at 9:11am PDT

47-godišnja Maraja otkrila je malo više kože i, umesto majice, stavila samo raskošnu ogrlicu i kosom prekrila grudi. Donji deo njenog "outfita" činile su mrežaste čarape i gaćice, a sve je upotpunila dugačkim crnim rukavicama s ukrasnim kristalima.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:10am PDT

I ona je obožavaoce na Instagramu počastila s još par fotografija iz časopisa, na kojima nije u toplesu, ali joj grudi prekriva tek minijaturni svetlucavi grudnjak u obliku školjki, a i na njenu glavu zasela je raskošna kruna.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:11am PDT

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 21, 2017 at 9:11am PDT

Verujemo da je Maraja do sada ipak čula za Džej Lo, a ako i nije, sigurno će morati da je primeti u časopisu za koji je pozirala i sama. Pitamo se samo jesu li se dive srele na snimanju ili su im termini bili različiti, kako bi se izbegao "fajt"?

hellomagazin.rs/m.g. Printscr/Instagram