Nezaboravni nastup Lejdi Gage i Metalike: Ona je savršen peti član našeg benda! (video)

Nezaboravni nastup Lejdi Gage i Metalike: Ona je savršen peti član našeg benda! (video)

Autor: | 29/08/2017

0

Metalika je objavila snimak sa probe sa pop zvezdom Lejdi Gagom, sa kojom su zajedno nastupili na 59. dodeli Gremi nagrada.

Ipak, februarski nastup i njihovo izvođenje numere Moth Into Flame, sa poslednjeg albuma Metalike, nije išlo po planu, tako da je frontmen Džejms Hetfild bio poprilično besan.

Tehnička omaška je bila takva da se ispostavilo da mikrofon nije uključen na početku šoua, što je značilo da će morati da ga deli sa Lejdi Gagom. Da sve bude još gore, sve se dešava nakon najave Lavern Koks, koja predstavlja Gagu, a zaboravlja da pomene Metaliku!

Na kraju izvođenja numere, Hetfild šutira nosač mikrofona i besno baca gitaru. Kasnije je priznao: "Osećao sam se posramljeno. Nisam dugo bio tako besan! Mada, završilo je dobro, pravi blagoslov jer sam pevao sa Gagom na isti mikrofon. Izgledalo je još bolje, prava, stvarna saradnja, zbog tog detalja."

 

Bubnjar Lars Ulrih je za Gagu imao samo reči hvale: "Ona je savršen peti član našeg benda".

Ipak, Hetfild ne veruje da će do njihove ponovne saradnje doći:

- Čak i dok samo razgovarate sa njom, u njenoj ste blizini, njena energija je vrlo, vrlo uzbudljiva - rekao je on i napomenuo:

- Ona je prepuna ideja i voli, kao i mi, da pomera granice Tako da smo se dobro uklopili.

Metalika je nedavno završila deo svoje turneje po Severnoj Americi, u okviru svoje velike turneje WorldWired, a koju nastavljaju sledećeg meseca u Evropi. Engleska je destinacija za oktobar, a buking njihovih nastupa se nastavlja do maja sledeće godine. Beograd nije na njihovoj listi, tako da ih nećemo gledati i slušati sledeće godine.

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još