Keti Grifin: Sve sam izgubila

Keti Grifin: Sve sam izgubila

Autor: | 31/08/2017

0

 

Komičarka Keti Grifin pre tri meseca našla se u centru pažnje javnosti zbog objave fotografije na kojoj drži za kosu nešto što liči na odsečenu krvavu glavu američkog predsednika Donalda Trampa.

Fotografija objavljena na društvenim mrežama izazvala je burne reakcije, čak su i mnoge javne ličnosti osudile ovaj potez, koji je komičarku koštao otkaza na Si-En-Enu.

Grifin se ubrzo izvinila putem Tvitera i priznala da je preterala i pogrešila navodeći da je snimak previše uznemirujući i da nije smešan. Tri meseca kasnije ne deli isto mišljenje, piše b92.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/deca-predsednika-se-razumeju-kojim-gestom-je-celsi-klinton-dirnula-melaniju-tramp/

Ona je gostujući na australijskoj televiziji rekla da više ne žali zbog svog postupka i da je cela stvar 'prenaduvana'.

Nakon što je komičarka objavila fotografiju Tramp ju je okarakterisao kao bolesnu, tajne službe su počele da je prate, dobila je otkaz na Si-En-Enu, a njena turneja bila je otkazana.

-Sve sam izgubila. Čelsi Klinton je napisala tvit protiv mene. Debra Mesing takođe. Bila sam 'samlevena'. Nisam samo izgubila jednu noć vođenja programa na Si-En-Enu, moja cela turneja je otkazana u naredna 24 časa jer je svako pozorište u koje je trebalo da gostujem dobijalo pretnje smrću. Ti Trampovi fanovi su nemogući... Oni su manjina, ali se ponašaju kao da su većina.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/helen-miren-o-ivanki-tramp-ona-nema-pojma-kako-vecina-zena-zivi/

Na pitanje voditeljke da li još uvek smatra svoj postupak preteranim, Grifinova je odgovorila:

-Prestani da se pretvaraš kao da je jedna moja fotografija mnogo bitnija od priče o stvarnim zločinima koje Tramp čini.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty