Bred Pit i Anđelina Džoli kao Ričard Barton i Elizabet Tejlor: Svađe, suze, razvod, a onda pomirenje?

Bred Pit i Anđelina Džoli kao Ričard Barton i Elizabet Tejlor: Svađe, suze, razvod, a onda pomirenje?

Autor: | 03/09/2017

0

Prošle godine u septembru šokirali su sve objavom kako se posle 12 godina veze i dve godine braka razvode i od tada sve do nedavno nisu razgovarali niti su se susreli.

Jan Halperin, pisac koji je pisao biografiju para tvrdi da se par sreo u kući svog prijatelja u Holivudu i da je taj susret bio izuzetno emotivan, prenosi The Sun.

- Bred je napravio prvi korak i zatim su pali jedno drugom u zagrljaj. Bilo je mnogo suza, ali tokom razgovora koji su vodili pretresli su sve što ih muči - ispričao je Halperin.

Posle tog susreta odlučili su da će ići na terapije za parove u nameri da svoj odnos vrate na pravi put.

- Endži je bila baš ljuta zbog incidenta između Breda i njihovog sina Medoksa i tada je bila besna i rekla mu je sve što je muči i to je bio kraj. Ipak shvatili su da su srećniji kada su zajedno. Oboje su pozitivni i dali su drugu šansu svom odnosu, a Anđelina se šali da su njih dvoje kao Elizabet Tejlor i Ričard Barton koji su se svađali i mirili, ženili i razvodili...- kaže Jan.

Rekao je i kako par ne misli da je razvod najgore što može da im se dogodi, ali žele da njihov odnos bude dobar bez obzira na to da li će biti zajedno ili će se rastati.

- Oni ne mogu jedno sa drugim, ali ne mogu ni jedno bez drugoga. Ona i Bred su naporno radili na sebi u ovom periodu razdvojenosti. Još uvek se vole - rekao je Jan.

Dodao je kako par ipak još nije odustao od razvoda, dali su šansu i ako ne bude išlo brakorazvodni proces se nastavlja.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti