Stiže i Endi Garsija: Neočekivano pojačanje ekipi mjuzikla 'Mamma mia'

Stiže i Endi Garsija: Neočekivano pojačanje ekipi mjuzikla 'Mamma mia'

Autor: | 19/09/2017

0


Poznati kubansko-američki glumac Endi Garsija novo je lice u romantičnoj muzičkoj komediji "Mamma Mia!", piše Slobodna Dalmacija

Glumac rođen u Havani svoju je filmsku karijeru započeo 1978. godine, a prve značajnije uspehe na velikom platnu ostvario je osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka odigravši niz zapamćenih uloga koje su mu donele status jednog  od najuspešnijih glumaca svoje generacije.

Počelo snimanje nastavka hit filma “Mama mia”, Meril Strip i Pirs Brosnan ponovo zajedno (video)


Među najznačajnim su one u filmovima " Kum", "Nedodirljivi", "Kad muškarac voli ženu", "Pink Panter 2"

Garsijaje ostvario uspešnu karijeru u Holivudu, ali ono što mu je ona donela - slavu i novac - u njegovu je slučaju potpuno nevažna stvar. Na prvom mu je mestu njegova porodica, supruga Marija  Viktoria Lorido, koju je zavoleo čim je ugledao, i njihovo četvoro dece, tri ćerke i sin.

Endi je poznat po strogom čuvanju privatnosti i odobojnosti prema holivudskom načinu življenja, ali i po odbijanju snimanja golišavih scena, pa je tako jednom prilikom odšetao s audicije kad su ga zamolili da skine majicu. Uvek izbegava pitanja o privatnom životu i nevoljno se eksponira na naslovnicama magazina.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: endi garsija

Pročitajte još

Najnovije vesti