Skupo leto za Bijonse i Džej Zija, kupili su novu kuću za 26 miliona dolara (video)

Skupo leto za Bijonse i Džej Zija, kupili su novu kuću za 26 miliona dolara (video)

Autor: | 27/09/2017

0

Iako su do sada samo rentirali kuće i stanove, Bijonse i Džej Zi su, od kada su postali roditelji blizanaca Rumi i Ser Kartera, odlučili da svoje bogatstvo ulože u nekretnine i postanu vlasnici skupih i luksuznih kuća.

Samo dva meseca nakon porođaja, ovaj par koji poseduje dovoljno novca da obezbedi i unuke, priuštio je sebi imanje u Los Anđelesu vredno 88 miliona dolara, a sada su uložili novih 26 miliona za kuću i imanje u čuvenom Hemptonsu.

Kuću je izgradio Stanford Vajt, a kasnije je renovirana i proširena dok je bila u vlasništvu Džefrija Kola koji ju je potpuno "preokrenuo" da bi imala veći pogled na jezero i više sunca u toku dana.

Za ovo će godišnje izdvajati 69.658 dolara na ime poreza, jer ogromno imanje i kuća se nalaze na ekskluzivnoj i skupoj lokaciji.

 

Pošto spadaju u najbogatije parove u svetu šoubiznisa, ovi njihovi potezi nisu neoekivani, ali su i vrlo prorčunati što se tiče tajminga i vrste ulagnja kapitala. Par želi da njihova deca imaju raskošan dom sa mnogo prostora i ogromnim igralištem.

- Kuća se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara. Vrlo je luksuzna i ima ogromnu baštu ispred kuće, koju će Bijonse urediti po želji ćerke Blu Ajvi i prilagodiće je blizancima Rumi i Ser Karteru, koje je nedavno donela na svet. Ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, veliku otvorenu kuhinju. Iza kuće se nalazi vatrogasna sala, a tu je i bazen koji gleda na jezero. Prva komšinica joj je kulinarska kraljica, Ina Garten - kaže izvor blizak paru.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: bijonse džej zi

Pročitajte još

Najnovije vesti