Suzan Sarandon slavi rođendan: Ima 71 godinu, osmeh koji osvaja i liniju na kojoj joj zavide (video)

Suzan Sarandon slavi rođendan: Ima 71 godinu, osmeh koji osvaja i liniju na kojoj joj zavide (video)

Autor: | 04/10/2017

0

Suzan Sarandon je rođena 4. oktobra 1946. godine, i verovali ili ne, ova svetski poznata glumica je napunila 71. godinu. Ona je još jedan dokaz koliko godine zapravo mogu da budu samo običan broj, s obzirom na to da joj sigurno nikada ne biste dali toliko. 

Najstarija od devetoro dece, rođena je kao Suzan Abigejl Tomalin u Njujorku. Otac joj je bio engleskog, irskog i velškog, a majka sicilijanskog i italijanskog porekla. Suzan je odrasla u Edisonu, u Nju Džerziju, gde je 1964. završila srednju školu. Nakon toga, primljena je na katolički Univerzitet Amerike (1964—1968), na studije drame.

Dok je bila na studijama, Suzan je upoznala studenta Krisa Sarandona i par se venčao 16. septembra 1967. godine. Razveli su se 1979. ali je ona zadržala prezime Saradndon, kao svoje umetničko. Kasnije je bila sa režiserom Luis Maleom i muzičarem Dejvidom Bouvijem.

 

Kada je Suzan Sarandon 1983. godine snimala film "The Hunger", imala je zdravstveni problem zbog kojeg je završila u bolnici. Usled neočekivane posete doktora, glumici je dijagnostikovana endometrioza. Doktori su joj rekli da neće moći da ima decu, a da ako bi ikad to i poželela, morala bi da bude izuzetno oprezna i da će joj najverovatnije biti potrebna operacija.

 

U to vreme nije bila zainteresovana da ima decu, jer je bila fokusirana na karijeru koja joj je veoma dobro išla. Otišla je u Italiju da snimi još jedan film, a tamo je i počela da se zabavlja sa Frankom Amurijem, mladim i privlačnim Italijanom, inače režiserom.

Međutim, Suzan se borila sa unutrašnjim nemirima. Posećivala je italijanske crkve i molila se kako bi pronašla svrhu u svom životu, što joj je definitivno i uspelo.

 

U 38. godini, Sarandon je otkrila da je trudna, što je došlo kao veliko iznenađenje imajući u vidu njeno zdravstveno stanje. Svi oko nje su joj govorili da je luda što uzima u obzir majčinstvo.

- Tvoja karijera ide tako dobro, ne možeš da imaš bebu, jedva znaš tog čoveka - govorili su joj prijatelji.

Suzan je 1985. godine dobila devojčicu Evu koja je takođe postala glumica.

 

Suzan je kasnije dobila i dva sina, sa svojim dugogodišnjim partnerom glumcem Timom Robinsom.

 

Iako je napunila 71. godinu, Suzan ima figuru na kojoj bi joj mnoge koleginice pozavidele.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: suzan sarandon