Mila Kunis: Ešton i ja smo još uvek na medenom mesecu, toliko se volimo

Mila Kunis: Ešton i ja smo još uvek na medenom mesecu, toliko se volimo

Autor: | 26/10/2017

0

U nedavnom intervjuu za E! News, Mila Kunis je otkrila da je savršeno zadovoljna svojim porodičnim životom. Ona nema zamerki ni na šta. Čak je uputila sjajan kompliment svom suprugu Eštonu Kučeru i njihovoj deci: Ne smaraju me, ali zaista!

- Moj suprug me ne gnjavi. Zaista je tako. Ne znam hoće li se to desiti kasnije. Pa tek smo u braku par godina. Znate, još uvek smo u fazi medenog meseca - rekla je Mila.

Možda ovo zvuči pomalo nerealno, ali Mila i Ešton zaista žive na takav način i ona se trudi da takva realnost potraje što duže.

- Još uvek jako volimo jedno drugo i to svakodnevno pokazujemo. Zaista to radimo. Znam da ovo nije ono što bi ljudi voleli da čuju.... Ali ja imam neverovatnog partnera u ovom "zločinu", zaista je tako, zato sam svakoga dana zahvalna na toj činjenici - objasnila je lepa glumica.

Kunis se udala za Kučera na leto 2015. godine. Imaju dvoje dece: 3-godišnju ćerku Vajat i 10-mesečnog sina Dimitrija, a ni oni ne "gnjave i smaraju" Milu.

- Moj sin, u zavisnosti da li prolazi kroz fazu buđenja, ume da bude pomalo težak, ali me ne smara - rekla je i napomenula:

- A i moja ćerka nije gnjavatorka još uvek. Ona je izuzetno radoznala i želi da zna svašta o životu i da shvati kako stvari funkcionišu... Sve je lepo i divno. Jednostavno nisam u smaračkom i gnjavatorskom stadijumu još uvek - objasnila je Kunis na svoj šaljivi način.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti