Luis Hamilton u strahu: Bila je pucnjava, pištolj je jednom čoveku bio uperen u glavu!

Luis Hamilton u strahu: Bila je pucnjava, pištolj je jednom čoveku bio uperen u glavu!

Autor: | 12/11/2017

0

Vozači i članovi timova u Formuli 1 su zabrinuti pred trku za Veliku nagradu Brazila, jer su pre njenog održavanja naoružani pljačkaši napali vozila u kome su bili radnici Mercedesa, ali i čelnici Međunarodne automobilske federacije (FIA).

Vozilo sa radnicima ovog tima iz Formule 1 bilo je daleko od staze Interlagos, gde se ovog vikenda vozi trka za Veliku nagradu Brauila kada su ih napali nepoznati napadači. Izvadili su pištolje i njima pretili, pa su im članovi Mercedesa dali sve vredno što su u tim trenucima imali.

Svetski šampion Luis Hamilton u strahu je zbog neprijatnosti u kojoj su se našli radnici njegovog tima.

- Bila je pucnjava, pištolj je jednom čoveku bio uperen u glavu. To je tako uznemirijuće. To se dešava ovde svake godine, mora više da se učini povodom toga, bez izgovora. Molim sve da se pomole za ove momke koji su pravi profesionalci. U velikom su strahu - rekao je Hamilton, a preneo je "BBC".

 

Nije to bio jedini incident koji se dogodio u Brazilu, jer su i čelnike Međunarodne automobilske federacije (FIA) napali pljačkaši, takođe su vadili pištolje, ali je njih spasilo neprobojno staklo na automobilu, pa su se napadači udaljili.

- Pucali su iz pištolja na auto, a meci su se odbijali. Znao sam da imamo neprobojna stakla, ali odmah sam se u tom trenutku zapitao da li će izdržati. Oni su pokušali da uđu u automobil, a li pošto nisu uspeli, pobegli su. Mislio sam da su u pitanju deca, ali to su bili ozbiljni ljudi, razbojnici - rekao je portparol FIA Mateo Boncijani.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Luis Hamilton

Najnovije vesti