Helen Miren: Želim da glumim Donalda Trampa, već imamo gotovo istu frizuru

Helen Miren: Želim da glumim Donalda Trampa, već imamo gotovo istu frizuru

Autor: | 14/11/2017

0

Britanska oskarovka Helen Miren u nedavnom je govoru pred plaznicima Škole za film i televiziju Loiola Marimount univerziteta u Los Anđelesu izjavila da bi jako volela da glumi američkog predsednika Donalda Trampa, prenosi Varieti.

-Mislim da bih bila vrlo komična kao Tramp. Evo već imamo gotovo istu frizuru. Koji fascinantan lik i neverovatan karakter. Zapravo je stvaran lik, a stvarni je život puno zanimljiviji od svega što možemo izmisliti. Rekla bih da ima izvesnu šekspirovsku crtu. Zapravo je izuzetan šekspirovski lik, a možda će završiti i šekspirovskim padom ..., ne znam, ali u svakom slučaju poseban lik - rekla je Helen Miren.

-Iskreno, čini mi se da ne bi bilo previše teško proniknuti u njegovu psihu. Ne znam o njemu puno, ali kad bih ga glumila najpre bih dobro proučila njegovo školovanje, porodicu, majku, oca ..., odnosno kakav je bio kao dete, jer to je dete još prisutno u njemu , ocenila je Miren.

Trampa već više decenija, dakle i pre nego što je postao američki predsednik, glume razni zabavljači i glumci. Među njima su, piše večernji.hr, Alek Baldvin, Džimi Falon, Džoni Dep, , čak i još jedna oskarovka Meril Strip.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty