Ona je Eletra Miura Lamborgini, naslednica zlatnog automobilskog carstva

Ona je Eletra Miura Lamborgini, naslednica zlatnog automobilskog carstva

Autor: | 07/12/2017

0

Naslednica carstva Lamborgini, Eletra Miura Lamborgini, unuka je Ferućija Lamborginija, vlasnika istoimenog automobilskog carstva, koja je od sebe napravila televizijsku zvezdu s milionima obožavaoca koji je prate na društvenim mrežama.

S obzirom na nasledstvo, imala je vremena da izgradi karijeru golišavim fotografijama, jer joj se nije žurilo da traži 'pravi posao', a jedna od karakteristika po kojoj je prepoznaju je i što je delove tela istetovirala leopard uzorkom.

Seksi Eletra gotovo svakodnevno pokazuje svoj luksuzni način života i obline koje je prošle godine dodatno proslavila u Plejboju. Ali, našlo se i nekoliko neobrađenih fotografija, koje su otkrile da je i ona jedna 'sasvim obična žena'.

Eletra se kao i mnoge druge očigledo muči s malo celulita, ali to na Instagramu uvek sakrije. Fotografi su je snimili na plaži u Majamiju gde je bila s prijateljima.

Zbog toga što se na fotografijama vidi kako izgleda bez fotošopiranja, neki strani mediji su je kritikovali jer tvrde da čitavo vreme šalje lošu poruku devojkama i ženama.

hellomagazin.rs guliver/getty