Božićna čarolija: Dženifer Lopez se kao dete raduje poklonima pod jelkom (video)

Božićna čarolija: Dženifer Lopez se kao dete raduje poklonima pod jelkom (video)

Autor: | 25/12/2017

0

Latino diva Dženifer Lopez je kao pravo dete jedva dočekala božićno jutro da što pre otrči do jelke i pogleda šta je sve dobila ove godine od Deda Mraza...

Pošto je bila jako dobra i poklona je bilo pregršt, ali jedan ju je posebno obradovao, pa je morala da tu svoju sreću podeli i sa fanovima na Instagramu.

Kao veliki pobornik zdravog života i vežbanja, Džej Lo je često u teretani, na trčanju, a za to joj je potrebna i adekvatna odeća.

Njena prijateljica Nijama Sol, koja se bavi izradom specijalnih helanki za vežbanje i to od recikliranih materijala, poslala je Dženifer prepunu kutiju raznih modela, ali i nekoliko kapa. Iako nije glamurozan i preskup, baš taj poklon je Dženifer najviše obradovao.

Čak i dok je otvarala famozni poklon, lepotica je bila u sportskom, ali vrlo seksi izdanju. U pripijenim helankama i kratkom topiću vidljivo je kako, iako u 48. godini, ona nema ni trunke masnih naslaga, a obline su raspoređene taman kako treba.

“Obožavam ovu ženu. Ona je toliko prizemna”, “Izgledaš kao malo dete koje otvara poklone”, “Ti si živa lutka”, obožavaoci su joj komplimentima zahvalili na intimnom trenutku koji je diva s njima podelila.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 24, 2017 at 10:51am PST

Ovakav njen autfit je sasvim logičan pošto su Božić dočekali u Majamiju, de je sunčano i toplo... A Badnji dan su proveli u opuštanju u bazenu, dok su čekali goste na ručku u svom dvorištu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 24, 2017 at 8:10pm PST

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty