Džulija Roberts: Ona je holivudska diva, ali ove stvari malo ko zna o njoj

Džulija Roberts: Ona je holivudska diva, ali ove stvari malo ko zna o njoj

Autor: | 28/12/2017

0


Zovu je 'ljubimicom Amerike', zvezda je mnogih filmova, a njen zarazan osmeh je njen zaštitni znak. Nedavno je Džulija Roberts proslavila svoj 50. rođendan, a samim time obeležila i  tri decenije u filmskoj industriji. Iako je popularna širom sveta, još uvek postoje neke stvari o njenom životu koje nisu toliko poznate.

Među prvima je zagovarala jednake plate za muške i ženske glumce

Džulija Roberts prva je glumica koja je za jedan film zaradila čak 20 miliona dolara. Uloga Erin Brokovič u biografskom filmu nastalom prema istinitom događaju, donela joj je osim Oskara i Zlatnog globusa i ravnopravan status sa glumačkim kolegama. Do tada su sve  glumice bile manje plaćene  u odnosu na muške kolege, ali Džulija je svojim čvrstim stavom osigurala jednaku zaradu. Štaviše nije pustila samo svog agenta da je zastupa, već se i sama uključila u pregovore. Nakon toga, za svaki  idući film je očekivala jednake honorare.

Protivnica je botoksa i plastičnih operacija

-Želim da moja deca znaju i vide kad sam ljuta, kad sam srećna, a kad sam zbunjena. Vaše lice priča priču, a to sigurno ne bi trebala biti priča o tome kako ste otišli ​​plastičnom hirurgu , nedavno je rekla u svom iskrenom intervjuu lepa glumica, te dodala kako fizičke znakove staranje treba prihvatiti -Žalosno je da živimo u vremenu kada žene više ne dozvoljavaju  priliku da ih vidimo kako izgledaju kao starije osobe, zaključila je Džulija, koja je uprkos neodlasku pod nož ove godine peti put proglašena najlepšom ženom sveta.

Na početku karijere bila je jako stidljiva

Tokom snimanja svog najvećeg filmskog hita 'Zgodna žena' koji ju je proslavio Džulija je imala samo 23 godine i bila je jako stidljiva. Za uspešno snimljene scene koje su u tom filmu često bile senzualne i golišave, zaslužan je timski rad. Producenti su je satima opuštali kako bi trema, pred tada već iskusnim, Ričardom Girom nestala.

Zanimljivost koju pamti sa snimanja je trenutak snimanja scene u velikoj hotelskoj kadi. Kao što nam je poznato i iz samog filma Džulija je tada imala slušalice i uživala, u za nju do tada, neviđenom luksuzu. Ipak, iza kulisa njoj je bilo potrebno dugo opuštanje prilikom snimanje te golišave scene, čak toliko da se u jednom trenutku totalno isključila. Kamermani, režiseri i šminkeri već su otišli ​​sa seta kada je ona otvorila oči i videla da nikog više nema.

Budućnost je raduje zbog. ..

Kako njeno troje dece, Hazel, Finej Volter i Henri Danijel, odrastaju tako se lepa glumica sve više raduje novim aktivnostima s njima. To uključuje i gledanje nekih od njenih najpoznatijih filmova. -Nema ništa uzbudljivije od stvaranja i osećaja koji pritom nosite kući. Kao da ste doživeli neku pobedu na koju će i vaša porodica biti ponosna. Zato se radujem što ću za nekoliko godina moći da gledam moje filmove se decom.Mislim da će oni biti ponosni na to kako im je majka provela 20-te i 30-te godine života , kazala je nedavno holivudska diva.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti