Liam Hemsvort i Majli Sajrus su ponovo u vezi?

Liam Hemsvort i Majli Sajrus su ponovo u vezi?

Autor: | 03/01/2016

0

Liam Hemsvort i Majli Sajrus bili su u vezi do 2013. godine, čitavih pet godina,  a onda su odlučili da se raziđu, raskinu veridbu i zaborave na venčanje.

Ali, izgleda da su Liam i Majli ponovo zajedno, pošto su ih videli kako razmenjuju poljupce i nežno se maze na jednom festivalu u Australiji.

Kako prenosi "The Daily Telegraph", Liam i Majli su "uhvaćeni" u subotu uveče kako se ljube, misleći da ih niko neće prepoznati.

U članku se još navodi da je par stigao kasno uveče, a primećeni su kako ulaze u bekstejdž samo za VIP goste. Majli i Liam su došli sa njegovom braćom Krisom i Lukom, kao i njihovim suprugama Elsom Pataki i Samantom.

Međutim, ni na jednoj slici koju su kasnije postavili na Instagram ne može se videti Majli.

Međutim, par dana ranije, fanovi su već počeli da postavljaju pitanja gde se "deo" Liam na novogodišnjoj proslavi koju je organizovala Elsa, žena Liamovog brata Krisa.

Glasine da su Liam i Majli ponovo zajedno započele su još u oktobru prošle godine kada je glumac otvoreno govorio o osećanjima koja još uvek gaji prema svojoj bivšoj verenici.

- Zaljubiš se u onog u koga se zaljubiš, ne možeš nikada da biraš. Pretpostavljam da neki ljudi ulaze u vaš život sa malo više "prtljaga" - rekao je Liam i pojasnio

- Mislim, gledajte, bili smo u vezi čitavih pet godina, znam da ta osećanja koja sam gajio prema njoj neće nikada da se promene. To je za mene dobro, jer mi pokazuje šta je ono pravo. Nije to samo stvar osećanja... To je zaista jedan važan deo mog života i tako će zauvek ostati... - rekao je Liam, a mi čekamo da nam otkriju da li su svoju veliku ljubav odlučili da obnove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti