Dženifer Lorens: Moja majka se nadala da neću uspeti kao glumica

Dženifer Lorens: Moja majka se nadala da neću uspeti kao glumica

Autor: | 10/01/2016

0


Dženifer Lorens otkrila je da nije imala podršku roditelja na početku glumačke karijere.

- Odrasla sam u Kentakiju, a tamo vam niko neće reći: "Rođena si da budeš filmska zvezda", jer se tako nešto ne dešava. Zbog toga, kada sam sa 14 godina rekla roditeljima da želim da idem u Njujork kako bih se bavila glumom, naravno da me nisu podržali - otkrila je Dženifer u intervjuu za magazin "Glamur".

Ona je dodala da je ipak bila odlučna u nameri pa je sama sakupila novac za odlazak u Njujork.

- Mama mi je uvek govorila da se tada nadala da neću uspeti i jedva je čekala da se vratim kući. Njoj je uspeh bio jednak mom ostanku u Njujorku, što razumem. Realno, izgubila je ćerku od 14 godina, a opet bila je veoma ponosna na mene. Podržala me je tek onda kada je videla koliko me gluma zapravo usrećuje - otkrila je glumica čiji je talenat bio nagrađen i Oskarom pre nekoliko godina.

Dženifer se proslavila ulogom u filmskom serijalu "Igre gladi", koji će joj doneti status naprofitabilnije filmske heroine svih vremena. Snimanje ovog serijala Dženifer je započela 2012. godine, ali je dve godine pre toga skrenula pažnju na sebe filmom "Zima do kostiju" za koji je dobila nominaciju za Oskara.

Godine 2012. godine Dženifer je dobila Oskara za ulogu u filmu "U dobru i u zlu", u kom je igrala rame uz rame sa Bredlijem Kuperom. Dve godine nakon toga, isti glumački par, na čelu sa rediteljem Dejvidom O. Raselom, zaigrao je u "Američkoj prevari" a ova uloga je mladoj Dženifer donela treću nominaciju za Oskara.

Osim besprekorne glumačke karijere Dženifer je pre godinu dana u centar medijskog interesovanja dospela zbog skandala kada su njene nage i privatne fotografije dospele u javnost.

- Tada sam odbranila sebe činjenicom da sam bila pet godina u vezi sa izvanrednim momkom. Ali, sada shvatam da nije važno da li si sa nekim godinama ili si izašao na samo jedan sastanak - nebitno je, jer je to tvoje telo i imaš pravo da radiš sa njim šta hoćeš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti