Iman i Dejvid Bouvi: Ljubav duga 24 godine

Iman i Dejvid Bouvi: Ljubav duga 24 godine

Autor: | 11/01/2016

0

 

Iman, jedna od najpoznatijih supermodela i supruga Dejvida Bouvija, bila je 24 godine u braku s poznatim muzičarem.

Oni su se upoznali na sastanku "naslepo" koji je ugovorio njihov zajednički frizer. Pre lepotice poreklom iz Somalije, Dejvid Bouvi je imao prolazne avanture s brojnim slavnim lepoticama među kojima su bile Elizabet Tejlor, Bjanka Džeger, Tina Tarner... Ali, sa Iman je bila ljubav na prvi pogled koja je potrajala više od dve decenije.

Odmah se zaljubio, ali ga je ona odbijala jer se upravo razvela. Ipak je poklekla je pred njegovim šarmom.

- Nije mi bilo ni na kraj pameti da se udam za rok zvezdu, ali Dejvid me je naterao da promenim mišljenje - rekla je Iman koja se udala za Bouvija 4. aprila 1992. godine.

Njih dvoje ćerku Aleksandriju Zaru Džons, dok Dejvid Bouvi iz prethodnog braka ima i sina Dankana Džonsa. Iman je uvek govorila da je Dejvid veoma duhovit i znatiželjan, a opisala ga je i kao svog zaštitnika.

- Iste večeri kad sam je video, počeo sam da smišljam imena našoj deci - priznao je Bouvi.

Slavni muzičar bio je pravi zavodnik, ali je Iman držao kao "kap vode na dlanu". Nedugo nakon što su se upoznali, odveo ju je u Pariz.

Kada sam ušla u hotelsku sobu, bila je prepuna mog omiljenog cveća - gardenija, a na stolu me he dočekala Dejvidova poruka. Kada sam se vratila u Los Anđeles, dočekalo me je novo iznenađenje. Otvorila su se avionska vrata, a tamo je bila gomila fotografa koji su nekog slikali. U sredini je stajao Dejvid sa cvećem u ruci, sa širokim osmehom. Nije ga bilo briga što će svi saznati. To me je oduševilo - ispričala je u jednom intervjuu slavna manekenka.

Na privatnom krstarenju rekom Senom u Parizu, Dejvid je zapevao "April in Paris", pesmu Doris Dej i tada ju je zaprosio. Imali su dva venčanja, jedno civilno u Švajcarskoj, a onda su sve ponovili i u crkvi u Firenci. Venčani kum bio im je Dankan, Dejvidov sin iz prvog braka.

Iako Dejvida više nema, iza njega ostaje njegova muzika i ljubav.

- Ako mislite da je brak rok-zvezde i supermodela nešto najbolje na svetu, ja samo mogu reći da jeste - poručio je muzičar.

Iman je otkrila tajnu njihovog uspešnog braka.

- Za uspešan brak morate puno da razgovarate i da se zabavljate se kada ste zajedno. Mi uvek planiramo da slobodno vreme provedemo zajedno. To je najvažnije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: dejvid bouvi iman