Glumica optužila Vila Smita da je gej

Glumica optužila Vila Smita da je gej

Autor: | 20/01/2016

0


Glumica Aleksis Arket obrušila se na Vila i Džejdu Smit zbog njihovog bojkota dodele nagrade Oskar.

Aleksis, koja je bila muškarac, tvrdi da su i Džejda i Vil više naklonjeni sopstvenom nego suprotnom polu.

Aleksis je LGBT aktivistkinja, a na Fejsbuku je reagovala na odluku Džejda Pinket Smit da bojkotuje ovogodišnju dodelu Oskara zbog nedostatka afroameričkih nominacija.

- Kada Džejda prizna da je gej i kada Vil prizna da mu se prvi brak završio kada ga je supruga uhvatila kako se seksa sa "sponzorom", slavnim menadžerom Benijem Medinom, onda ću ih poslušati - rekla je.

Aleksis, koja je rođena kao Robert, tvrdi da je Vil homoseksualac i da je bivšu suprugu Šeri Zampino potplatio da ništa ne govori u javnosti. Vil se razveo od Šeri 1995, a sa Džejdom se venčao dve godine nakon toga.

- Vil je na setu filmu "Six Degrees of Separation" napravio pravu dramu jer je po scenariju trebalo da poljubi glumca Antonija Rapa. Nagovorio je reditelja da mu snimaju samo potiljak, pa se navodni poljubac nije ni video - ispričala je sestra Patriše Arket.

- Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš da odlučiš. Danas - zaključuje Arkete i dodaje da bi sve gej zvezde trebalo to da priznaju kako bi bili uzori mladima iz LGBT populacije koji razmišljaju o samoubistvu zbog maltretiranja u školi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: vil smit

Pročitajte još