ABBA ponovo na okupu

ABBA ponovo na okupu

Autor: | 21/01/2016

0


Posle trideset pet godina, članovi legendarne švedske grupe ABBA sinoć su se ponovo okupili, iznenadivši milione obožavalaca širom sveta i mnoge koji su smatrali da će pre Elvis vaskrsnuti nego što će se njih čestvoro još jednom naći zajedno na istom mestu.

Ali, Agneta Faltskog, Ani-Frid Lingstad, Beni Anderson i Bjorn Ulveis nisu zapevali, već su samo došli na otvaranje novog biznis centra u Stokholmu, u čijem sklopu se nalazi i restoran „Tirol“ koji podseća na grčke taverne i ostrvo Skiatos gde je sniman filmski hit „Mama mia!“.

Podsetimo, ovaj uspešni mjuzikl ispunjen pesmama jedne od najpopularnijih grupa svih vremena već godinama se igra na pozornicama gotovo svih metropola planete, a na veliki ekran stigao je zajedno sa Meril Strip, Amandom Zajfrid i Pirsom Brosnanom.

Međutim, u restoranu se te večeri nisu čuli hitovi čuvenih Šveđana, već sirtaki i buzuki, i to uz uzo, recinu i specijalitete grčke kuhinje. Slavni muzičari su uživali u ovoj žurci iznenađenja (iznenađenja za medije, ne i za fanove), nazvanoj upravo „Mama mia!“, za koju je ulaznica koštala 160 evra.

Frida, Agneta, Beni i Bjorn bili su dobro raspoloženi, iako mnogi tvrde da dva nekadašnja bračna para već dugo nisu u prijateljskim odnosima. Poslednji put su u čuvenom sastavu zapevali 1982. godine, a potom su svi krenuli solo vodama, rešeni da se nikad više zajedno ne pojave na pozornici. ABBA tim, očigledno, ne vidi svrhu ponovnih okupljanja bendova, veoma aktuelnog trenda u muzičkom svetu u poslednje vreme.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Društvene mreže
Tagovi: abba