Adel će pevati na dodeli Gremija

Adel će pevati na dodeli Gremija

Autor: | 22/01/2016

0

Među izvođačima koji će nastupiti na dodeli Gremi nagrada nalazi se, potpuno očekivano, i neprikosnovena vladarka top lista za prošlu godinu - Adel.

Ona je već nastupala na dodeli Gremija, za 2012. godinu.

- Ova postava talentovanih ljudi je samo početak onoga što će opet dokazati da je dodela Gremi nagrada jedna od najvažnijih noći kada je reč o muzici - izjavio je direktor programa.

- Radujemo se ovoj dodeli, jer je 2015. godina bila veoma uspešna kada je reč o muzici, uz poštovanje prema nastupima koji do sada nisu bili viđeni. Adel će nastupiti pod rednim brojem deset - zaključio je on.

Kendrik Lamar će takođe biti jedna od zvezda večeri, s obzirom na to da ima najviše nominacija ove godine – čak 11. On će izvesti neki od hitova sa svog prošlogodišnjeg hit albuma "To Pimp a Butterfly", koji mnogi izdvajaju kao favorita za Gremije.

Najavljen je i nastup The Weeknda, koji je zapalio muzičku scenu svojim debi albumom "Beauty Behind the Madness". Ovo će takođe biti i njegov prvi nastup na dodeli Gremi nagrada.

On je nominovan u čak sedam kategorija, kao i Tejlor Svift, dok su "Little Big Town" nominovani za dve nagrade i takođe će nastupiti te večeri.

Dodela Gremi nagrada održaće se 15. februara u Stejpls centru u Los Anđelesu, a očekuje se da će biti uskoro najavljeno još izvođača koji će nastupati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: adel

Najnovije vesti