FBI hteo da ukine seriju "Dosije iks"! (video)

FBI hteo da ukine seriju "Dosije iks"! (video)

Autor: | 24/01/2016

0

Kreator, scenarista i režiser kultnog "Dosijea iks" Kris Karter osvrnuo se u intervjuu za „Hafington post“ na same početke serije i pojedine probleme koje mu je zadavao FBI.
S obzirom na to da su nosioci radnje u seriji agenti Federalnog istražnog biroa (FBI), Karter je ispričao kako je fraza koja prati serijal, „Istina je tamo negde“ (The truth is out there), po mnogo čemu istinita.

- Na početku emitovanja prišao mi je navodni državni službenik koji je radio za tajnu vladinu agenciju rekavši mi da smo vrlo blizu prave istine - rekao je Karter za Hafington post, i dodao da nije mogao da zna da li je spomenuta osoba bila prevarant ili ne.

- Takođe, kada sam napisao pilot epizodu 1993. godine, nazvao sam FBI kako bi došao do nekih saznanja koja bi mi bila korisna. Iako su bili izuzetno pristojni, nisu se previše obazirali na to šta želim. Odjednom, malo pre prikazivanja pilot epizode pozvali su me iz FBI-ja - hteli su da znaju ko sam i šta to radim. Tada sam pomislio da će ceo projekat biti ugašen - ispričao je Karter.
On je dodao kako je FBI na kraju „smekšao“ i da su mnogi radnici u Birou postali najzagriženiji obožavaoci serije.

Specijalni agenti Molder i Skali uskoro počinju potragu za istinom, a iz najnovijeg trejlera se može zaključiti da će nova sezona biti veoma napeta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash