Ljubavni jadi Eve Longorije: Treći brak - treća sreća?

Ljubavni jadi Eve Longorije: Treći brak - treća sreća?

Autor: | 28/01/2016

0

Omiljenija „očajna domaćica“ sa malih ekrana, Eva Longorija, ambiciozna je isto koliko je i lepa, a jednakom lakoćom zavodi i ispred kamere i iza nje. U slučaju atraktivne glumice glamur i filantropija idu ruku pod ruku, dok je njena sitna, premda savršena figura obrnuto proporcionalna u odnosu na veliko srce.

No, holivudska zvezda odavno više nije „očajna“, već veoma zauzeta, a skoro sve slobodno vreme posvećuje pomaganju drugima i onima koje najviše voli. Duh solidarnosti ju je pre nekoliko nedelja odveo i u Dubai, gde je bila počasna domaćica manifestacije Gala Global Gift, posvećene skupljanju sredstava za razne humanitarne organizacije.

Četrdesetogodišnja Teksašanka meksičkog porekla izgleda lepše nego ikada i naprosto sija. Razlog je već dobro poznat. U pitanju je njen emotivni partner, Meksikanac Hoze Antonio „Pepe“ Baston, biznismen i izvršni direktor kuće „Televisa“, s kojim se zabavlja nešto više od dve godine.

Kada su se zajedno uputili u metropolu u Persijskom zalivu, nije mogla ni da nasluti kakvo je iznenađenje tamo čeka. A Pepeova ideja bila je kao preslikana iz latino sapunica koje proizvodi njegov medijski konglomerat.

Naime, rešio je da lepu Evu zaprosi usred pustinje, na romantičnom pikniku i pesku prekrivenom tradicionalnim ćilimom. A ona je odmah rekla „da“.

Kada ovog leta stignu do oltara, biće to Evin treći brak. Pre petnaest godina udala se za glumca Tajlera Kristofera, a potom i za NBA zvezdu Tonija Parkera. Razvela se 2011, kada je otkila brojne preljube proslavljenog košarkaša. Utehu je pronašla u humanitarnom radu i novim televizijskim projektima. Neke je i producirala.

Posle loših ljubavnih iskustava, u njen život ušao je Baston. I možda će ovo zaista biti treća sreća. Na sva pitanja o emotivnom statusu ranije bi uz osmeh odgovarala da „možda nije srećno udata, ali se srećno zabavlja“. No, kada je stvar postala ozbiljna, i Eva je postala mnogo pričljivija.

- Tek sa Pepeom sam shvatila šta znači prava ljubav. Volela bih da se ostvarim kao majka, iako mi je ranije ta ideja bila prilično mrska. Porodica mi je veoma važna, a vreme koje provodim sa meni najbližim i najmilijim ljudima je nešto najvažnije na svetu.

S obzirom na njeno veliko srce i brojne dobrotvorne angažmane koji su posvećeni siromašnoj i bolesnoj deci, Eva ističe kako je već odavno majka mnogima.

Pored Pepea, najviše voli svoju mamu i sestre s kojima je vrlo bliska, posebno sa najstarijom Lisom koja je rođena sa posebnim potrebama.

Evin životni put nije bio posut ružama i, dok nije dospela na listu slavnih, bila je primorana da se grčevito bori za egzistenciju.

Najmlađa od četiri kćerke siromašnih emigranata iz Meksika još kao dete je spoznala šta znači težak rad. Dok je išla u srednju školu radila je u restoranu, a ambicije su je odvele do univerziteta gde je diplomirala kineziologiju, nauku o kretanju. Dok je školarinu zarađivala u restoranima, sticala je i kulinarske veštine. Iz ljubavi prema gastronomiji lepotica vrele južnoameričke krvi otvorila je restorane u Los Anđelesu i Las Vegasu, a izdala je i kuvar koji sadrži razne porodične specijalitete.

 

Postala je poznata nakon što se prijavila na izbor za lokalnu mis, a potom su usledili i pozivi za reklamne kampanje. Međutim, planetarnu popularnost donela joj je Gabrijela Solis, jedna od simpatičnih domaćica iz Visterija Lejna. Kako je jednom prilikom rekla, ako se ikad bude ponovo udala, deveruše će joj biti upravo koleginice Teri Hačer, Felisiti Hafman i Marša Kros. Verovatno su im već stigle pozivnice.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash
Tagovi: eva longoria

Najnovije vesti