Kanje Vest u Tviter ratu sa Amber Rouz

Kanje Vest u Tviter ratu sa Amber Rouz

Autor: | 30/01/2016

0


Kanje Vest i starleta Amber Rouz vode pravi rat na Tviteru, a svemu je "pomogao" i reper Viz Kalifa. Amber se prvo viđala sa Kanjeom, pa sa Kalifom, a kada su se Kalifa i Kanje zakačili preko Tviter, Amber se umešala.

Ipak, pošto su se stvari razjasnile, Viz i Kanje su izgladili sukob, ali Amber i Kanje, po svemu sudeći nikada neće.

U skoro 30 postova na Tviteru, Kanje je nazvao svoju bivšu "striptizetom" i "sponzorušom", ali ni ona mu nije ostala dužna. Ona je branila bivšeg supruga Viza Kalifu, sa kojim ima sina Sebastijana, pa je iznela nekoliko vrlo eksplicitnih aluzija na seksualne dogodovštine koje imala sa Kanjeom tokom njihove veze od 2008. do 2010. godine.

"Znam da poludiš svaki put kada pogledaš u dete koje imaš sa striptizetom" i "Ne bi ni imao dete da nije bilo mene" samo su neki od vrlo banalnih tvitova i neumesnioh koje je Kanje uputio Vizu na konto njegove bivše. Zajedničke bivše.

Moguće je da sve ovo, u stvari ima veze i sa izlakom novog Kanjeovog album na kojoj je jednu pesmu posvetio Amber. On u njoj aludira na to kako je Amber, što bi se narodski rečeno, propala posle njega.

- Bivša mi je rekla da mi je dala najbolje godine života. Video sam joj sliku nedavno, izgleda da je bila u pravu - odrepovao je Kanje originalno u jednoj pesmi.

Dok su bili u vezi, Kanje je varao Amber i Amber je varala Kanjea. On nju sa Kim Kardašijan, a ona njega sa fudbalerom Redžijem Bušem.

Kada su se poslednji put videli, Kanje je izjavio kako je trideset puta morao da se istušira koliko mu je bilo loše posle susreta sa Amber.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Imaegs

Pročitajte još

Najnovije vesti