Amal Kluni upozorava na krizu na Maldivima (video)

Amal Kluni upozorava na krizu na Maldivima (video)

Autor: | 09/02/2016

0

Jutros je Amal Kluni dala prvi intervju za američku televiziju. Priznati advokat za ljudska prava i lepa supruga Džordža Klunija diskutovala je sa voditeljkom emisije “Today“ na NBC kanalu o trenutnoj političkoj situaciji u svetu, a posebno je skrenula pažnju na Maldive koji su, tvrdi, postali veoma opasno mesto.

Amal trenutno brani bivšeg predsednika te egzotične ostrvske zemlje u Indijskom okeanu, koji sedi u zatvori zbog optužbi za terorizam.


I sama Amal našla se u neposrednoj opasnosti kada je letos poslovno posetila Maldive, nakon što je njen kolega napadnut nožem i tom prilikom su mu nanešene ozbiljne povrede.
- Ljudi koji se odmaraju na Maldivima i uživaju u luksuznim hotelima i na tropskim plažama verovatno ni ne slute da su teroristi na svega nekoliko kilometara od njih – upozorila je.
Na pitanje da li razmatra mogućnost da odustane od svog posla jer svakako nije lak, lepa Amal odsečno je rekla ne, ali je istakla da će iskorisiti svoj status kako bi skrenula pažnju na stvari za koje smatra da bi svetu mogle biti važne.

Komentari (0)

Loading
Izvor:Snežana Ilić hellomagazin
Tagovi: amal kluni

Najnovije vesti