Anđelina Džoli otkrila: Nisam htela decu, ali me je Kambodža promenila

Anđelina Džoli otkrila: Nisam htela decu, ali me je Kambodža promenila

Autor: | 18/02/2016

0


Gotovo je svakom od nas nemoguće zamisliti Anđelinu Džoli bez gomile dece koja trčkaraju oko nje.

Slavna glumica i suprug Bred Pit imaju šestoro dece pa je zanimljivo čuti da je o majčinstvu u mlađim danima Anđelina mislila sasvim suprotno.

- To je čudno. Nikad nisam htela da imam bebu. Nikad nisam želela da budem trudna. Nikad nisam čuvala drugu decu. Nikad sebe nisam videla kao majku - izjavila je za Associated Press a onda je došla 2000. godina.


Anđelina je snimala film "Laru Kroft" u Kambodži, gde je videla kako teško ljudi žive. Tada je shvatila da je živela privilegovano i koliko malo zapravo poznaje svet.

- Kad sam prvi put stigla u Kambodžu, to me potpuno promenilo. Promenilo mi je perspektivu. Shvatila sam koliko malo znam i to je bio početak mog puta za znanjem. To me učinilo skromnom.

Kad je posjetila jednu školu, shvatila je da želi da usvoji dete:

- Odjednom mi je postalo jasno da je tu negde moj sin.

Dve godine kasnije postala je ambasadorka UN-a i počela redovno da posećuje Kambodžu usvojila Medoksa koji danas ima 14 godina.

Nekoliko godina nakon toga u Etiopiji je usvojila devojčicu Zaharu koja danas ima 11 godina, a Bred Pit i ona u Vijetnamu su usvojili sina Paksa, koji danas ima 12 godina.

Par ima i troje biološke dece - kćerku Šilo od devet godina, te blizance Vivijen i Noksa koji imaju sedam.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin

Pročitajte još