Poslušajte kako peva Marija, unuka slavnog operskog pevača Lučana Pavarotija (video)

Poslušajte kako peva Marija, unuka slavnog operskog pevača Lučana Pavarotija (video)

Autor: | 23/02/2016

0

Unuka slavnog operskog pevača Lučana Pavarotija, Marija Kračun, peva impresivno baš kao i njen deka.

Marija je 12. februara napunila 15 godina, ali iza nje je već osam godina na muzičkoj sceni. Kada se kao devojčica pojavila i počela da peva svi su bili oduševljeni njenim glasom i harizmoim.

- Kada sam se pojavila na sceni svi su mislili da imam mnogo manje godina, ali hvala svima koji su verovali u mene i pružali mi podršku - prisetila se Marija svog nastupa sa 10 godina, koju su tada nazvali Širli Templ zbog njene kovrdžave kose i izgleda koji je podsećao na malenu filmsku zvezdu.

- Nikada se nisam osećala kao filmska zvezda, već jednostavno kao dete koje putuje sa svojim roditeljima i peva. Tako sam i stigla na RAI1 i nastupila u emisji "Jedna pesma"  - prisetila se Marija koja se priprema nešto novo za jesen.

Na pitanje koako sebe vidi u godinama koje dolaze, Marija je odgovorila:

- Želim da budem zdrava i da i dalje budem na sceni, a što se ostalog tiče... Pa, nekoliko reči koje je rekla Merilin Monro mi padaju na pamet: "Dajte devojci pravi par cipela i ona će moći da pokori svet" - rekla je talentovana Marija.

Očigledno da krv nije voda i da je Marija prava naslednica svog slavnog deke. Poslušajte je kako je zvučala kao devojčica, a kako zvuči danas:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram
Tagovi: