Kristijan Slejter u nevolji, tuži ga rođeni otac

Kristijan Slejter u nevolji, tuži ga rođeni otac

Autor: | 25/02/2016

0

Poznati glumac Kristijan Slejter našao se na meti tužbe zbog povrede ugleda i časti, koju je protiv njega podneo rođeni otac Tomas Najt Slejter.
Slejter stariji bavio se glumom sedamdesetih godina prošlog veka, i igrao u serijama "Rajanova nada", "Kako se svet okreće", filmovima "Užas u Amitvilu", "Draga mama" i drugim pod imenom Majkl Hokins. Ukupno je ostvario deset uloga, od koji je poslednja bila davne 1988. godine.

Sada on navodi da je Kristijan u jednom intervjuu prošle godine izneo niz laži i neistina o njegovom mentalnom zdravlju, zbog čega je izgubio "brojne poslovne angažmane".

Kristijan je u časopisu "Interview" rekao da njegov otac boluje od psihičkih poremećaja, i da je sa njim uvek bilo teško živeti.

- On je manično-depresivni šizofreničar. Uvek je imao problema, bio je divan glumac, izuzetno harizmatičan i zgodan, ali nije umeo sa ljudima i zbog toga je bilo teško živeti ili sarađivati sa njim. Trenutno je na jednom mestu gde mu ukazuju preko potrebnu pomoć - rekao je Slejter.

Njegov otac porekao je da boluje od bilo kog psihičkog poremećaja, i naveo da je zbog Kristijanovih izjava izgubio "brojne poslovne ponude u poslednjih godinu dana". On zahteva odštetu od najmanje 20 miliona dolara.

Ovako glumi Kristijanov otac, pogledajte ga u seriji iz sedamdesetih!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: