Selin Dion prodaje kuću u Majamiju za 45 miliona dolara (video)

Selin Dion prodaje kuću u Majamiju za 45 miliona dolara (video)

Autor: | 04/03/2016

0


Kada je pre tri godine rešila da proda veliki posed na ostrvu Jupiter nedaleko od Majamija, Selin Dion tražila je za njega više od 75 miliona dolara.

Međutim, niko nije bio spreman da izdvoji toliku sumu novca za bajkovitu belu vilu koja izgleda kao da lebdi nad velikim bazenima, sa pogledom na okean.

Pop diva rešila je da odustane od Floride kada se pre tri godine njenom suprugu Reneu vratio rak grla. Vezana ugovorom za nastupe u Koloseumu hotela "Caesar's Palace", Selin se definitivno odlučila za Las Vegas, iako nije bila oduševljena brzinom i ludilom prestonice kocke usred pustinje u Nevadi.

Sada, kada je sigurna da će život sa decom nastaviti u Vegasu kako bi sačuvala uspomenu na pokojnog supruga, spustila je cenu poseda na Floridi za čak 30 miliona dolara.

A šta sve tamo čeka novog vlasnika? Predivna vila od tri hiljade kvadrata sa belim enterijerom, pet kupatila i pogledom od kojeg zastaje dah, tri bazena, mini akva park, kuće za goste, teniski teren, prostrani vrt, a sve to okruženo je tropskim rastinjem ovog lepog malog ostrva.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash
Tagovi: majami selin dion