Kris Martin odbijao da potpiše papire za razvod - još uvek voli Gvinet?

Kris Martin odbijao da potpiše papire za razvod - još uvek voli Gvinet?

Autor: | 13/03/2016

0

 

Kris Martin je američkim medijima otkrio zbog čega je tako dugo odbijao da potpiše papire za razvod koje mu je pre skoro dve godine dostavila Gvinet Paltrou.

Malo je onih koji su se iznenadili kada su čuli razlog, s obzirom na činjenicu da se njih dvoje, uprkos svemu, veoma dobro slažu i da se ponašaju kao najbolji prijatelji.

Neko bi rekao da je navika čudo, ali ima smisla ako je oboma najvažnija dobrobit dece koju žele da poštede posledica razvoda, budući da su još mali.

Navodno, glumica i frontmen benda “Coldplay” dogovorili su se da ne stupaju u nove brakove dok god jedanaestogodišnja Epl i dve godine mlađi Mozes ne odrastu.

Iako su uvek imali poverenja jedno u drugo, Kris nije želeo da potpiše dokumente jer nije bio spreman da odustane od porodice, ali ni da dopusti bivšoj ljubavi da izgovori sudbonosno “da” drugom muškarcu.

Iako je oskarovka već duže vreme u vezi sa Bredom Falkačkom, deca su joj na prvom mestu. Epl i Mozes praznike i odmore provode zajedno sa mamom i tatom, a Martin često ume da prenoći u vili u kojoj Gvinet živi sa decom.

Međutim, ne bi mu bilo drago da se ona jednog dana ponovo uda, što nije isključeno jer je ljubav sa Bredom postala ozbiljna stvar.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty