Henri Kavil: Neću više trpeti nabacivanja pred mojoj devojkom

Henri Kavil: Neću više trpeti nabacivanja pred mojoj devojkom

Autor: | 14/03/2016

0

Henri Kavil je je očigledno do ušiju zaljubljen, jer se taj 32-godišnji glumac već nekoliko meseci ne odvaja od svoje 19-godišnje devojke Tare King.

Plavokosa studentkinja osvojila je njegovo srce prošlog leta, a Henri je tek nedavno priznao da je zaljubljen.

- Kad sam prvi put upoznao svoju devojku, bio sam vrlo preplašen, jer sam želeo da je impresioniram. Pomislio sam da ne smem da uprskam, i da moram da odigram kako treba sa kartama koje imam. Ljudi kažu da su godine samo broj. Ali, u mnogo slučajeva nisu samo to. One su često pravi i istinit pokazatelj zrelosti neke osobe. U ovom slučaju, ona je fantastična.

A photo posted by Iris (@real_winiris21) on Nov 15, 2015 at 8:46am PST

Iako sada čitav svet zna da je plavooki holivudski zavodnik srećno zaljubljen, njegove obožavateljke ne prestaju da ga opsedaju. Ali, u nedavnom intervjuu za "Sunday Times", Henry im je poslao jasnu poruku.

- Neću više tolerisati bahate obožavateljke bez imalo poštovanja, koje mi se, pred mojom devojkom, nabacuju svojim komentarima - poručio je Henri.

Tara je već upoznala njegove roditelje, pa izgleda da ova veza nije samo usputna avantura.

Prethodno, Henri je bio u vezi s Đinom Karano, koja je bivši MMA borac i glumica, a nekoliko se nedelja zabavljao i sa zvezdom serije "Teorija velikog praska", Kejli Kvoko, koja trenutno uživa u slobodi, nakon razvoda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: henri kavil