Rajan Rejnolds oduševio ćerke Baraka Obame (foto)

Rajan Rejnolds oduševio ćerke Baraka Obame (foto)

Autor: | 14/03/2016

0

Rajan Rejnolds nedavno se na jednom događaju upoznao sa Barakom Obamom i njegovom porodicom, a ćerke predsednika Sjedinjenih Država nisu krile oduševljenje što su u društvu jednog takvog lepotana.

Malija i Saša prisustvovale su prvi put ovako svečanoj večeri otkad je njihov otac predsednik.

Saša nije mogla da skine pogled s glumca, ali ni da sakrije oduševljenje što su se ona i Rajan konačno upoznali i proćaskali.

Fotografije koje kruže društvenim mrežama dovoljan su pokazatelj da je on Sašin omiljeni glumac, ali pored toga što tviteraši nisu mogli a da nešto ne prokomentarišu zbog njenog srećnog lica, Malija im je bila mnogo zanimljivija.

U pozadini fotografije se vidi kako Malija navija za svoju sestru što je prišla Rajanu i to sa podignuta dva prsta, a onda je Tviter "poludeo".

"Kad god se bojiš da nešto uradiš, samo zamisli Maliju iza sebe, kako ti daje podršku sa dva podignuta palca", "To što Malija daje podršku Saši sa dva podignuta palca dok razgovara sa Rajanom Rejnoldsom je sve", "Ova fotografija je predivna", Malija koja je podigla dva palca nagore kako bi pružila podršku Saši dok razgovara sa Rajanom Rejnoldsom je od sada moja omiljena stvar", bili su samo neki od komentara na ovu fotografiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Rajan Rejnolds