Gven Stefani o propalom braku: Nemam čega da se stidim

Gven Stefani o propalom braku: Nemam čega da se stidim

Autor: | 19/03/2016

0

Gven Stefani je je juče nakon čak 10 godina konačno objavlila svoj treći studijski album "This Is What The Truth Feels Like".

Ona je već nekoliko puta nedvosmisleno potvrdila da je album nastao kao odgovor na veoma turbulentan razvod braka sa Gevinom Rosdejlom, ali i posveta nove ljubavi sa Blejkom Šeltonom.

Ona je sada iznela neke detalje razvoda, iako nije direktno govorila o Gevinovoj aferi sa dadiljom Mindi Man.

- Nemam čega da se stidim, bar tako mislim. Nisam kriva ni za šta. Nemam šta da skrivam kada je reč o meni. Ali kao majka moram da imam neke granice.

Zvezda je u intervjuu za Linkedln ispričala da njen novi album znači "podizanje sebe same sa dna" uz jasnu poruku upućenu sebi: "Ne! Ja imam dar! Moram da imam samopouzdanja!", piše US Weekly.

Magazin podseća da je javnost bila šokirana kada su prošlog leta Gven i Gevin su objavili da je njihovom trinaestogodišnjem braku došao kraj. Razlog tome je bio što je Gevin varao svoju ženu sa njihovom dadiljom, koja sada i sama očekuje dete.

Gven i Gevin imaju tri sina, Kingstona, Zumu i Apola, nad kojima sada dele starateljstvo.

- Jednu od najdražih pesama koju sam napisala za album, napisala sam za vrlo malo vremena. Morala sam da idem na košarkašku utakmicu svog deteta. Napisala sam dve pesme u dva sata - rekla je pevačica.

Njen najmlađi sin, dvogodišnji Apolo, pojavio se na maminom Instagramu, i "predstavio" njen novi album.

A video posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Mar 17, 2016 at 9:25pm PDT

Pored sina, pevačici je podršku dao i njen novi partner, Blejk Šelton, koji je kupio nekoliko primeraka albuma svoje devojke.

Kako bi se oporavila od raskida, Gven se okrenula pisanju i stvaranju muzike.

- Moram da stvorim muziku od ovoga. To je ono što Bog želi za mene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: gven stefani