Kris Martin: Posle Gvinet sam godinu dana bio u depresiji

Kris Martin: Posle Gvinet sam godinu dana bio u depresiji

Autor: | 21/03/2016

0

Gvinet Paltrou bila je ljubav života Krisa Martina Chrisa Martina, a njihov razvod slavni zavodnik iz benda Coldplay nije preboleo ni godinu dana nakon prekida.

U svom prvom velikom intervjuu nakon ovog teškog perioda, Martin je priznao da je čitavu godinu bio u depresiji, zbog čega su se njegovi prijatelji plašili za njegov život.

- Možete tome da pristupite agresivno i da sve vreme krivite okruženje, ili možete da počistiti nered iza sebe. Bila mi je potrebna čitava godina da prihvatim razvod i izvučem se iz depresije - rekao je Kris, koji je sa slavnom glumicom u braku proveo 10 godina.


Iako poslednje dve godine ne žive zajedno, razvod još nije finaliziran, a par i dalje provodi godišnje odmore skupa zbog svoje dece.

- I dalje se često budim tužan i mislim na nju, ali sada znam kako da se nosim s time. Ne gledam na razvod tako kako ta reč zvuči. Jednostavno sretnete neku osobu, provedete deo svog vremena s njom i nastavite dalje, tako ja to vidim - objasnio je Kris.

Martin i Paltrou skupa imaju dvoje dece, 11-godišnju Epl i 9-godišnjeg Mozesa.

Krisovi prijatelji su priznali da su jako dugo bili jako zabrinuti za njegovo zdravlje, pa čak i život - toliko je depresija uzela maha.

- Svi smo bili u strahu za njega i bend i prijatelji i porodica. Kada netko ostane sam i dotakne dno, ako ste pravi prijatelj primetićete to i zabrinuti se da se ne dogodi najgore. Neko vreme sam ga redovno zvao i proveravao da li dobro i koliko je usamljen. Drago mi je da je napokon bolje - rekao je saradnik Coldplaya Fil Harvi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin