Koji filmski macan će biti novi Han Solo?

Koji filmski macan će biti novi Han Solo?

Autor: | 21/03/2016

0


Kako vreme prolazi, sve smo bliže pronalaženju naslednika Harisona Forda, u ulozi mladog Hana Soloa.

Audicija za ovu ulogu je izazvala mnogo pažnje među mladim glumcima, koji veruju da će im baš ona pomoći da se afirmišu i postanu poznati. Svi znamo šta je učinila za Harisona Forda.

Koliko je interesantna, govori i činjenica da se za nju prijavilo više od 2.500 mladih glumaca, koji su ili razgovarali sa čelnicima studija, pojavili se na audiciji uživo ili su poslali svoje snimke.

Među brojnim talentima za koje se priča da su konkurisali za ovu ulogu, ali nisu prošli, izdvojićemo Majlsa Telera (“Fantastic Four”), Ansela Elgorta (“Fault in Our Stars”), Ejmorija Koena (“Brooklyn”).

Sada, kako se selekcija privodi kraju, saznali smo da su tri glumca ušla u najuži izbor. To su Alden Erenrajh (“Hail, Caesar!”), Džek Rejnor (“Transformers: Age of Extinction”) i Taron Edžerton (“The Kingsman”).

Jedan od njih trojice imaće prilike da se pojavi u filmu Fila Lorda i Kristofera Milera (“21 Jump Street”, “The Lego Movie”) o mladom Hanu Solou, koji ova dva reditelja pripremaju za Disney/Lucasfilm za 2018. godinu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Printscreen hellomagazin