Tajna njene lepote je u ranom ustajanju, meditaciji i ....

Tajna njene lepote je u ranom ustajanju, meditaciji i ....

Autor: | 29/03/2016

0


Dženifer Aniston otkrila je nedavno svoje jutarnje navike i zapanjila javnost, naročito one koji vole da spavaju do podne!

Žena, naime, ustaje svakog jutra u 4.30, pa sebi skuva šoljicu tople vode, koju popije samo sa kriškom limuna. Potom pere lice, samo sapunom i vodom. Gotovo spartanski, a to ponavlja svakog radnog dana!

Nakon vruće vode, limuna, sapuna i umivanja, dok još i ptice na grani spavaju, glumica se baca na meditaciju.

- Meditiram oko 20, ponekad samo 10 minuta. Ponavljam mantru transcendentalne meditacije, koju znam napamet - rekla je Aniston za „Well & Good“.

Poznata glumica potom doručkuje, ali njen se prvi obed u danu bitno razlikuje od onoga što doručkuju obični smrtnici. Džen ujutro pije poseban napitak od banana, borovnica, smrznutih višanja, stevije, povrća i malo kakaoa. Ako baš nema vremena da napravi svoj „čarobni“ napitak, doručkuje obična jaja i tost.

Uvek pojede malo avokada, a nakon doručka nema izležavanja!

Ona je od ranog jutra već zagrejana. Ima ličnog trenera, koji se brine da odradi vežbe u teretani. Međutim, pre znojenja na biciklu ili traci za trčanje, Anistonova punih 40 minuta radi jogu.

- Vežbam sa jednom ženom. Najčešće oko 40 minuta, a onda idem u teretanu - objašnjava glumica i dodaje da je cilj njene jutarnje rutine da zbuni vlastito telo.

- Dobro je ubrzati tempo, a onda sve usporiti, to je tajna. Zbunite svoje telo - preporučuje lepa Dženifer.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty/Splash hellomagazin