Lejdi Gaga pripema pesmu na srpskom?!

Lejdi Gaga pripema pesmu na srpskom?!

Autor: | 01/04/2016

0


Pop zvezda Lejdi Gaga već uveliko radi na novom albumu zajedno sa producentom Markom Ronsonom, a kako se saznaje, prvi singl sadržaće deo teksta na srpskom jeziku!

Očigledno je prošlogodišnja poseta Srbiji ostavila dobar utisak na Gagu, pa će tako novi album najaviti singl koji će sadržati i nekoliko stihova na srpskom jeziku!

Pop diva već mesecima sprema nove pesme zajedno sa britanskim producentom Markom Ronsonom, koji je zaslužan za brojne hitove zvezda kao što su Ejmi Vajnhaus, Bruno Mars, Adel...

Gaga je tokom februara napravila pauzu od rada u studiju, kada je nastupala na Super Bowlu i dodeli Grammy nagrada i Oscara, ali je zato ceo mart vredno radila na novim pesmama.

Tako je na Instagramu upravo otkrila da će prvi singl stići već krajem aprila, kao i da za sada neimenovana pesma sadrži deo na srpskom jeziku.  Pesma bi trebalo da najavi njen novi album koji bi u prodaji trebalo da se nađe krajem leta.

Ako je verovati komentarima njenog dobrog prijatelja Eltona Džona, takođe jednog od saradnika na novim pesmama, album će biti više odličan!

- Čuo sam dve pesme koje su ubitačno dobre! To su jednostavno dobre pesme - kazao je nedavno Elton u razgovoru sa Zaneom Loweom za Beats 1. „Podsećaju na njene starije stvari, kao što je ’You and I’ ili na onu Springsteenovu - kako je ja zovem - ’Bad Romance’.“

Nadamo se da je jedna od tih pesama upravo ova koja će dobiti strofu na srpskom.

Podsetimo, Gaga je prošle godine posetila Srbiju kada je njen verenik Tejlor Kini snimao film u našoj zemlji.

Kratka poseta Beogradu i Zapadnoj Srbiji ostavila je utisak na Gagu, pa je tako na svom Instagramu objavila i fotografije u majici koja slavi šljivovicu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash, Instagram hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti